Doft och smak

Friheten en ingerfärsdryck ifrån Westerbottens bryggeri

| Inga kommentarer

Äntligen kom den! Vår alldeles egna ingefärsdricka ifrån Västerbotten. Friheten ifrån Westerbottens bryggeri beläget nån mil eller så utanför Umeå i Sävar producerar denna nyhet.

Blir inget långt inlägg denna gång med en massa text, minns ni min jättebomb? Ett inlägg med massa olika gingerbeers! Läs gärna det inklägget.

Friheten som Westerbottens bryggeri skapat smakar fint av ingefära, inte för mycket och skönt att slippa rivet av ingefära som man ibland kan känna av i vissa gingerbeers. Jag vill inte dricka ingefärashots!

Lagomt söt i smaken, säger den att den kommer va perfekt till annehanda mat! Hade dock önskat lite mer bubblor i drycken. Du får en flaska för ca 17 kronor i affärn och du finner den numer på flertalet butikers dryckeshylla, även om jag fick leta lite. Men jag gillar ju jakten av produkter! Å kul med något gott alkoholfritt gott som inte är en läsk läsk. Denna kommer dock läska mig i sommar!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.