Doft och smak

Krydda maten med Thomas Di Levas örtsalt

| Inga kommentarer

Den har funnits ute ett tag och jag har tänkt köpa den så många gånger, mest för kul. Ja jag gillar Di Leva! De här är en ekologisk kryddblandning, ett rent örtsalt med diverse örter i. Rätt många faktiskt! Köpte min förpackning från butiken Broarne 35 spänn är de lätt värt!

Innehåller: 80 % himalayasalt, 20 % örter, kryddor och grönsaker som persilja, gräslök, lök, kyndel, dill, koriander, mejram, salvia, morot, oregano, chili. Örtsaltet är gjort på KRAV godkända råvaror.

Di Levas örtsalt

Örtsaltet är riktig gott, de smakar mycket och de är riktigt salt. De är gott att strö över tomater tex på en smörgås för att få lite piff på dem, eller gott i grönsakspate Jag kommer använda detta örtsalt mycket, har nu hällt över örtsaltet i en liten ströare som står på bordet.

Förpackningen säger att den innehåller magiskt salt och kosmiskt ljus ha ha ha typiskt Di Leva! Finns även en Di Leva Rymdpasta, att testa för den som vill. Den innehåller fullkornsmjöl, hampa och quinoa. Innehåller mycket protein tillskillnad från en ”vanlig” pasta. Klart jag vill testa den med!

Ha ha ha jag tycker de här är lite kul! Säljer sitt vegokäk med kosmiskt ljus! Han är smart Thomas. Å visst kan man ana lite självdistans…en kul grej å vad gör de om de smakar bra! Köper gärna örtsaltet igen även om jag har svårt att tro de innehåller kosmiskt ljus! Nu kommer säkert folk gnälla och tycka! Men är de mer okej att lansera sitt eget vin?

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.