Doft och smak

The Brand New Republique – Gran Añejo 3 años

| Inga kommentarer

Legat lågt med spritdrycker ett tag. Absolutist? Onej, bara inte haft nån lust till att ”festa” å sen så kostar det ju en del. Men så hittade jag en rom som va billig 229 kronor för en 75:a Det får man väl lov att kalla billig. Så sakteliga så bygger jag på mig ett litet lager av olika sorter härhemma. Kommer mest bli rom, konjak å nån whisky. Glad i hatten kan man väl bli, men tiden att bli aprak hoppar jag är över! Slutar bara med trasiga knän! Ha ha ha! Nog med babbel nu! Vad skrivs på nätet om denna rom?

imgp6421-01
”Bärnstensfärgad rom, 3-årig, med smörig doft av smörkola, bränt socker, punsch, svart te, citron” Jag vet inte om de är mina smaklökar är okej!?! Visst jag kan urskilja smörkola och socker känner jag men svart te å punch nääe?

imgp6605-01

Mild och god å lättdrucken säger jag utan att gå in på mer krusiduller, och denna rom väljer jag att dricka neat som de ofta står. Alltså rent! Kunde jag skulle jag avnjuta romen med en fet Cohiba cigarr och en stark liten espresso å såklart skulle jag ha en rökrock, för de är sleazy ha ha ha…

 
Gillar ni rom? Då tycker jag allt ni kan testa The Brand New Republiques Añejo 3 años, tycker den lätt va värd sina 229 kronor. Romen hittar ni på flera systembolag och den har beställningsnummer: 594

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.