Doft och smak

En rip off! En honung med sting!

| 3 kommentarer

Googlade runt som vanligt och hittade en cool produkt från USA som jag ville testa.
Mikes hot honey! Fasiken va människor är företagsamma, grymt imponerad! Mikes hot honey är handgjord i Brooklyn. Å de skulle inte förvåna mig om honungen oxå kommer därifrån. Såg ett program på tv om biodlare i New York, de hade sina bisamhällen ovanpå taken!


Bilden är lånad från nätet!

 
De är en honung som är infuserad med chili och smaksatt med vinäger. Tänkte jag efterapar den, hur svårt kan de va!? Gick ned på byn och köpte flytande honung, inget smart drag! Min honung blev rätt lös med tanke på att du ska röra i vinäger! Kryddade gjorde jag med torkad hackad fishpepper.

Nytt försök!

Stolpade ned på byn idag och köpte denna gång en burk med honung, ej flytande. Laborera är kul! Nu blev de absolut inge fel på min första ”batch” Söt, lite chili bett som med tiden lär öka och med en god vinägersmak. Ratio eller de heter väl mått egentligen jag har inga, körde bara på! Imorgon ska jag göra batch 2, får se hur den blir!

God att ringla på grillad majskolv, garanterat god på varm getost, ska jag testa ikväll! Sägs va god i grönt te, på glass, på pannkaka, pizza, i salladsdressing mm. Ja jag köper allt de! En flaska från Mike kostar 8 dollar vilket är ca 50 kronor. Är de någon som ska över till Brooklyn?

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.