Doft och smak

Jess Pryles Hardcore Carnivore Rubs

| Inga kommentarer

Kolla in vad jag fått hemskickat av mina vänner på Cook n Bloom! Jess Pryles Hardcore Carnivore rubs! En bbq serie skapade av självaste gurun Jess Pryles! Stort tack Anne-Lie och Åsa. Ni är ju bara bäst!

Black – Hardcore Carnivore Black är en gluten och MSG fri rub, designad för att komplettera nötkött av alla slag. I Black ingår de vanligaste kryddorna för biffar och nötkött, med tillägg av den spännande ingrediensen … aktivt kol! Tänk att rama in en perfekt grillad köttbit! Ni ska få se vad jag menar framöver!

Red – Hardcore Carnivore Red är en kryddblandning som är designad speciellt för att ge fläskkött t.ex. karré, revben och fläskstek en läcker gyllenröd finish. Ribs tänker jag såklart!

Amplify – en booster, så kul! Den här tror jag blir extremt kul att labba med. En rub gjord på bla kycklingbuljong. En umami booster. Tänker sprinkla mina steakhousefries med den. Hunnit testa den i min Creme Fraichesås, den blev magi! Få ingredienser behöver du ochså! Creme Fraiche, svartpeppar och rejält med Amplify å du har världens enklaste sås som passar till väldigt mycket,

och sist men inte minst, den nya rubben ifrån Jess

Camo – Hardcore Carnivore Camo är en krydda för lamm och vilt som innehåller bla innehåller koriander. Skapad för att ge en spännande smak. En krydda som inte tar över för mycket.

Så vem är Jess Pryles då? Gillar du att grilla och är lite nörd, så vet du att Jess Pryles är! Annars kommer en kortfattad sammanfattning saxat direkt ifrån Cook N Blooms hemsida.

”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.”

Photo: Madeline Kate Photography

Photo used by kind permisson from Jess Pryles. Photographer: Madeline Kate Photography

Så häftigt att en tjej slagit sig fram i grillvärlden, som annars är så mansdominerad! Tycker de är ascoolt! Go girl!

Jag måste iväg och köpa bra grillkol, lite smokechunks och bra kött. Här ska grillas på baksidan. Funderar på att göra bakpotatis och kryddsmör. Ah kryddsmör med Amplify i hmmm nu kickar maskineriet igång inuti min skalle, här ska grillas och njutas och bjudas!

Börjar med ett produkt inlägg med mina bilder på burkarna. Ni kommer se när jag använder dem här i veckan som kommer, skulle jag tro. Finns lite sneak peaks på min Instagram å kika på för jag har redan använt dem, men inte fotograferat maträtterna så som jag vill! Så det kommer en meatplatter där jag ska försöka visa er alla rubsen. Kanske de rent av blir en liten film?

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.