Doft och smak

Dufvenkrooks Sparkling – Semi-brut

| Inga kommentarer

Nyhet! Dufvenkrooks sparkling – semi brut – winter edition. En alkoholfri nyhet. Dufvenkrooks firar 20 år och släpper här en mousserande dryck som de på etiketten kallar Sparkling Semi-Brut Winter Edition.

En dryck som jag blev bjuden på MartinServera mässan här i Umeå. Riktigt god, en trevlig krispig bekantskap. Perfekt om du vill bjuda på bubbel, men skippa alkoholen. Jag blir väldigt glad över att se att de kommer mer och mer alkoholfri dryck som faktiskt smakar bra! De här är en flaska som skulle finnas på ICA att handla för oss vanliga konsumenter. Jo jag hörde mig för på mässan. Bra! För annars kan det ibland va lite svårt att komma över saker man fått testa på mässan, då de riktar sig mot restaurangbranchen.

Jag letade lite på ICA här i Umeå men jag gav upp. Så jag kontaktade Dufvenkrooks och fick tag på rätt person via växeln och fick två stycken flaskor tillsända mig. Kul att få va först med något någongång. Stort tack! Han skulle undersöka varför inte varan fanns överhuvudtaget på butik i Umeå. Mitt förslag till er är att fråga på er ICA, om ni vill testa den. De säljs till butik i 8 pack och har artikelnummer 706978 och Dufvenkrooks faller under Herrljunga Cider AB

Nu gäller det bara för mig att välja vad jag ska servera drycken till. Något festligt vill jag i vart fall servera! Jag tänker…

Råbiff, möjligtvis asiatisk sådan med friterat rispapper i  botten och fräscha örter strödda överst.

Escargots – smarriga sniglar i vitlöks och persiljesmör.

eller

Quiche med trevlig fyllning, kanske svamp?

Ja någonting sådant blir det nog. Lite lyxigare plock och drycken, ja den tänker jag såklart servera väl kyld!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.