Doft och smak

Gourmetgruppens låda med salami

| Inga kommentarer

Jo de är sant, en låda med salami har letat sig hem till mitt kylskåp. Genom fönstret på förpackningen kan man läsa att Gourmetgruppen lagt i 3 rökta salamikorvar. Nice! Jag älskar ju salami!

Den röda nätade knubbiga är en rökt vitlökssalami, sedan så är det en ört salami och sist en rökt pepparsalami som är rulladeller som de skriver mantlad i peppar. Gourmetgruppen kallar de för Bistro salamibricka och längst ned i förpackningen har de lagt med en skärbräda i trä.

För 99 kronor får man rätt mycket korv, lådan väger in på 750 gram! De enda jag saknade i lådan va en liten kniv att tälja korven med, fast de har man ju iofs hemma! Har inte hunnit testa dem, så jag kan inte säga om de är bra eller ej! Tror jag käkat både peppar och den som är rullad i örter och de va helt ok!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.