Doft och smak

Kärt återbesök – Brännlands wärdshus!

| Inga kommentarer

Sist jag va jag där va jag på grillkurs med ägarn Michael Hansen och ett gäng andra glada amatörer! Idag blev de lunch med min kompis Lars Jonsson på Brännlands Wärdshus. De kör med en sommar meny just nu fram till 11 Augusti. Lars valde en trevlig sommarsallad som innehöll rejält med handskalade räkor, någon trevlig creme, sallad och grillad baugette!

Själv föll jag för smörrebröden! Jag köpte 2 stycken men hade kunnat klämma i mig ett tredje åxå! Nej men tack å ajöss, nu åker jag till Danmark & frossar! Hur gott va inte de här då! Förvänta er smörrebröds attack på min blogg framöver!

De fanns tre smörrebröd att välja på!

Rostbiff med currysmaksatt remoulade, kapris, sallad och rostad lök och min favorit smörgåsgurka, de kan ju inte gå fel!

 

En annan va  med varmrökt laxterrine med savoykål, sallad, sparris och ägg. Men pärlan idag ja rent av stjärnan hette hönsesallad.

Hönse salladen innehöll eko kyckling i god krämig majonnäs, stekt bacon, grön sparris och sallad, samt gurka och tomat och slätbladig persilja. Lätt bäst tycker jag!

Rejält matigt! Inge tjoller! Smörrebröd är rågbröd som är toppat med en massa trevligheter! Gott sommarlätt & fräscht!

69 kronor styck kostade smörrebröden och för 189 kronor fick man alla tre…ångrar mig nu att jag inte tog alla tre…så bra smaka de!  Lars sallad kostade runt 139 kronor. Mycket trevlig lunch i trevlig miljö! Å ja! Vi åt utomhus!

För besök och nyfikenhet hos er så har de en hemsida. Kika in på den,  Brännlands Wärdshus 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.