Doft och smak

GoGrilla

| Inga kommentarer

GoGrilla är ett företag som vänder sig till föreningar alt skolklasser som vill tjäna en slant till exempelvis sin fotbollsklubb alt resa. Ni får gå in och läsa på deras hemsida hur det hela funkar! GoGrilla har i sitt stall bla ett kit med 3 piri piri såser som de kallar grillsås. Jag skulle nog välja och kalla dem smaksättare! För mig är grillsås en tjockare sås. Deras chilisås tillverkas för ”hand” i Portugal och är helt naturligt framställd och helt utan e nummer eller konserveringsmedel. Riktigt bra!

IMGP5215

Kommer i tre versioner som alla är förutom fri ifrån E-nummer och konserveringsmedel dessutom glutenfria och mjölkfria!

Piri Piri  – Original
Piri Piri – Lemon
Piri Piri – Garlic

3 små händiga flaskor med snäppkork. Oj hur ska man beskriva dem? Använder ordet lagom! För de är lagomt starka, man kan ta rejält av dem, utan att tungan krullar ihop sig och dör! Vilket jag uppskattar. Förut ville jag testa allt som va megasuper starkt! Det hoppar jag gärna över numera, då det bara blir jobbigt starkt. Passar som smaksättare till mycket och jag har gjort alltifrån creme fraiche sås med den som är smaksatt med vitlök. den blev trevlig och god och jag har även använt några droppar på ostron. Gott!

IMGP5060 web

Nästagång tänker jag ”glazea” grillad kyckling med piri piri såsen som är smaksatt med vitlök. Å den som är smaksatt med citron funkar kalas på grillad lax!

Sedan har de även senap och ketchup som jag fått testa!

IMGP3536

Senap med chili
Grovkorning senap
Ketchup

De kommer i klämmflaskor och både senapen och ketchupen tillverkas här i Sverige och de är fria på mjölkprotein, gluten och laktos, soya och E – nummer! Alla smakar bara bra och jag fattade direkt tycke för chili senapen som va trevlig att stryka på den grillade korven, gav anrättningen en liten extra kick! Ketchupen smakade även den bra, tom min mor som inte gillar ketchup speciellt mycket tyckte den va god!

De säljer även ett tacokit, bestående av krydda, salsa och tacsås som säkert är populärt i taco Sverige! Hojta om ni vet någon klubb i Holmsund som säljer just taco-kitet! Vore skoj att testa! Har inget alls att anmärka på GoGrillas produkter som jag testat, förutom just ordvalet grillsås! Tycker som sagt smaksättare är ett lämpligare ord, men det är ju petitess ifrån min sida!

Så kommer de någon liten hockeyspelare alt fotbollslirare och knackar på er dörr, så tycker jag ni kan stödja dem och köpa ett kit!

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.