Doft och smak

The Mallows – Lloyd Houston‘s Dark liquorice

| Inga kommentarer

Kolla in vad jag fick i somras av mina vänner Hanna och Stefan! Mallows ifrån Danmark. De är marsmallows, ni kunde säkert gissa det på namnet mallows va?

Den jag fick va lakrits mallows med mjölkchoklad puder yta! Jepp mina vänner vet jag är galen i lakrits, typ saltlakrits! Jättegoda och jag har tipsat en butik i Sverige att leta efter dem, så de kan ta in dem. The Mallows finns i 6 olika smaker och de är skapade för hand i Danmark. Smaker som finns är vanilj, banan, lakrits och sur citron och sommarbär och den sista smaken är karamell.

Tänk Cloettas vita kuddar som man köper på lösvikt, så stora är the Mallows och de va även en rejält stor burk med många Mallows i. Nu tyvärr slut! Jag ska inte ljuga, det gick fort! Så fort att jag inte la band på mig, så därför får ni ingen bild på själva burken de kommer i, för den hade typ varit tom vid fotograferandet. Hmm jag lär mig aldrig! Galet goda och lagomt sega! Så ska ni till Danmark och gillar marsmallows, så tycker jag ni ska testa nån i The Mallows sortiment, kanske alla 6?

Danskarna är mycket bra på godis tycker jag å då särskilt på lakrits!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.