Doft och smak

Smaka på Väven 2016

| Inga kommentarer

De har kört konceptet förr! Å de måste va lyckat eftersom det återkommer! En bra möjlighet att synas! Å i år så var det Kulturbageriet, Två Fiskare, Duå, EKO-trädgård, Gotthards Krog och Sävargårdens söta som serverade trevligheter på innetorget i väven.

En fantastiskt fin mötesplats inomhus med trevligt ljusinsläpp via atriumet. Bra fotoljus!

IMGP5531

Jag började med att köpa mig ett ett stämpelkort i baren a 250 kronor och då berättigar det mig till tex 5 små olika rätter eller dryck beroende på vad man gillar å går igång på. Sen gick jag såklart runt och fotograferade innan jag satte igång och prov åt än här och än där! Mycket att välja på å allt rasande gott!

IMGP5455

De slank ner hela 4 fantastiska ostron ifrån Två Fiskare! Allså jag älskar ostron! Älskar!

IMGP5468 IMGP5469

En trevlig ”tart” med tryffelcreme & salami som killarna på Duå skapat! De hade strykande åtgång!

IMGP5557 IMGP5512

Sen vidare till Nils och Anders på Gotthards Krog som erbjöd rätter med vit sparris i! Jag valde en annan än den på bild då den innehöll nötter!

IMGP5552

Vilken produkt det är! Sparris, jag är lite kär nu! Å varför köpte jag inte med mig lite härlig sparris hem? Å sist men inte minst så testade jag Sävargårdens Söta å där blev den en len och fin svartvinbärsmousse.

IMGP5580

Vackra eller hur!!! Som små konstverk!

IMGP5459

Smakade även en suröl, som hör och häpna Matias Zakrisson tyckte om! Den ska köpas hem! Kommer bloggas framöver! Ni får vänta å se! Tack för tipset Emil på Gotthards Krog!

En mycket trevlig dag inne på väven, synd jag inte kunnat puscha för eventet med lite bilder innan, kanske kunnat locka ner någon till person!?! Nästa gång de kör något sånt här i väven ska jag försöka hinna vara med och uppdatera er innan! Lätt värt 250 kronor eller 500 kronor om ni vill äta så ni rullar hem, för 500 spänn får ni alltså som ni redan räknat ut 10 stämplar! Nästa gång tycker jag ni ska gå dvs om ni gillar att käka gott! Annars kan ni sura å va hemma de funkar ju det med!

IMGP5540 IMGP5500 IMGP5509 IMGP5515 IMGP5536

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.