Doft och smak

Nattkäk – korv med toppings

| Inga kommentarer

Är ju nattmänska och nu dessutom igång på Betapred, som gör mig speedad och gör att jag får svårt att sova. Å då passar det ju bra med lite korv och tillbehör en sådär kl 23:00 på kvällen!

IMGP8764-01

Alla mina hemgjorda korvar har gått åt, måste göra egna igen, då de blir så förbannat goda! Andouille och någon merguez ska jag göra, passar så fint att grilla. Men igårkväll fyrade jag inte igång grillen utan köpekorven fick stekas i stekpanna.

IMGP8772-01

 

Har ni testat Garants brioche hamburgerbröd och korvbröd!? Om inte gör det, vilken skillnad på bröd. Här har Willys verkligen hittat rätt! Toppbetyg! Men korv i korvbröd hur sexigt är det med senap å ketchup? Nä korvmojskorv va inte de jag hungrade efter igårkväll. Utan jag ville ha korv med fräna tillbehör, så jag vevade ihop två stycken toppings till mina dogs!

Topping 1

Hyvla gurka tunnt
strösocker
salt
röd chili
rostade sesamfrön
limejuice
lite cidervinäger

Blanda ”alla” ingredienser och låt de dra minst 30 minuter, för att smakerna ska få en chans att utveckla sig! Sesamfröna ska man strö över gurkan vid servering!

Topping 2

Rör ihop majonnäs, hacka jalapeno, salt, svartpeppar och hackad rödlök, rör om och smaka av! När korven är stekt så är det bara att montera! Så här ska man montera och käka korv!

IMGP8782-02

Gurktoppingen ja jag säger bara o my god! Så gott tillbehör! Testa lite annorlunda tillbehör till er korv nästa gång ni får korvsug än senap, ketchup och bostongurka! Ni kommer nog inte se på korv på samma sätt. Kan lova er att så här kommer jag käka framöver speciellt i grilltider! Älska sommaren!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.