Doft och smak

Gårdschips dill & parmesan

| Inga kommentarer

Chips nyhet ifrån Gårdschips, som jag tycker va riktig god.

Frasiga chips, precis som det ska va. Gillar de lite grövre chipsen på marknaden de sk naturchipsen i vanliga fall, men dessa chips va mycket tunna och spröda. Här i en ny kryddsättning, parmesan och dill. Öhh inte vad jag skulle ha kommit på att krydda med och det ska erkännas att jag va skeptisk till smaken, men jag va tvungen att testa dem, då jag brukar gilla Gårdschips.

Gårdschips är en tillverkare som törs krydda lite eljest och inte bara ha sourcream på allt! Javisst en känga emot både Estrella och OLW. Tänk lite nytt snaxdrakar! Chips som smakar maträtter känns inte alls kul. Å de blir sällan bra tycker jag. Gillar ni kebabchips, pizzachips?

Då är de roligare med renare kryddsättning såsom Gårdschips sysslar med. Har ni tex testat deras tryffelchips? Om inte gör det!

Jag tycker dessa va väldigt milda chips dock med för lite parmesansmak och lite för lite dillsmak. Hade önskat mer smak av bägge dill och parmesan. Jag väljer att kalla de för mingelchips, perfekta utan att ta över. Säkert urgoda till ett glas bubbel och kanske ni ska testa dessa istället för lättsaltade chips nästagång ni testar chips, ifall ni är för lättsaltade chips.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.