Doft och smak

På visit i Hansens nya charkbutik – Sagagallerian

| Inga kommentarer

På besök i Familjens Hansens nyöppnade charkbutik i Saga gallerian! Äntligen! Härligt med en glad slaktare/charkuturist inne i stan.

imgp7739-01

Till vänster i bild Michael Hansen och till höger i bild Christian ”Kaffevagnen” den här dagens glada killar! Så vänta er grymt trevlig service, från ett glatt butiksgäng.

Lättare att ta sig in för mig som inte har bil in till stan, än ut till fabriken och landet för shopping. Här ska jag försöka beställa de styck-detaljer jag inte finner åt på andra ställen.
Det här kommer bli mycket bra!

imgp7659-01

Just nu finner ni i diskarna bla 2 sorters prinskorv. Vanlig och en lite roligare gjord på lamm som även fått sig en lite rökkyss. Han inte ens ner i stekpannan härhemma. De mumsade jag på rakt av! En prins som jag verkligen kan tipsa om! Mycket god, sedan så finns både pate och slät leverpastej i lämpliga byttor att köpa.

imgp7673-01 imgp7674-01

Varför inte ta tillfället i akt å köpa med er lite ölkorv på ren, björn eller fänkålskryddad coppa, även den fantastisk. Den har Michael Hansen vunnit guldmedalj för i Sm i Mathantverk
Å herr Hansen kan sin sak om chark och korv, det ser man på väggen. En vägg med diplom ta da!

imgp7663-01

I butiken hittar ni även småskalig hantverks ost ifrån gården London och goda ostar ifrån Svedjan, fina vaktelägg, hemkokt bbqsås ifrån Hansens. Å här kommer såsmåningom utbudet att säkert fyllas på med lite mer närliggande gårdars produkter, en kalkylerad gissning ifrån min sida!

imgp7665-01
Nu kommer julen klivandes å vill ni ge bort eller om ni vill ta en genväg i köket. Beställ då en charklåda till er själv eller för ge bort!

imgp7705-01

Hur ni beställer? Gå in via hemsidan och beställ just din låda. Liten eller stor låda och hämta sedan ut den i butiken inne i sagagallerian. Den lilla lådan innehåller prinskorv, lammprinskorv, griljerad julskinka, viltpate och julkorv, gammeldags leverpastej allt detta för 399 kronor! Den stora lådan kostar lite mer men då får ni ju oxå mer produkter!

imgp7708-01

Å kolla där en korvspruta! En sån sitter undertecknad på såklart! Veva korv ä skoj!

imgp7675-01 imgp7669-01

Klart man ska veva egen korv då och då å då måste man ha en bra pjäs! Även den och fjälster kan man köpa i butiken. Mycket bra om andan faller på. Köpte med mig 10 meter tarm! Här ska vevas egen korv.

imgp7722-01 imgp7729-01 imgp7692-01 imgp7702-01

Jag klev glatt hem med både lammfjälster, coppa och falukorv och leverpastej. Det ska va gott att leva annars kan de kvitta! Ps har ni inte läst om min pryo ute i fabriken så tycker jag allt ni kan göra det! Länken hittar ni här.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.